Početak
/
Vreme Super Besse
/
Uslovi za skijanje za Super Besse oblast
12. decembar 00:30
Planinski i skijaški uslovi
Super Besse
na 1800 m
-4°
3
m/s
90 min. vreme
vedro
Super Besse
Mont Dore
Chastreix – Puy de Sancy
Le Lioran
Vreme na 1800 m
danas
sutra
Prepodne
-4
°
subj. osećaj -7°
Popodne
-1
°
subj. osećaj -4°
broj sunčanih sati
1 h
UV indeks
nizak
0
low
Udari vetra
11 m/s
Vreme na 1800 m
danas
sutra
Prepodne
-4
°
subj. osećaj -7°
Popodne
-1
°
subj. osećaj -4°
broj sunčanih sati
1 h
UV indeks
nizak
0
low
Udari vetra
11 m/s
Vreme na 1700 m
danas
sutra
Prepodne
-4
°
subj. osećaj -7°
Popodne
-1
°
subj. osećaj -4°
broj sunčanih sati
1 h
UV indeks
nizak
0
low
Udari vetra
11 m/s
Vreme na 1800 m
danas
sutra
Prepodne
-2
°
subj. osećaj -6°
Popodne
-1
°
subj. osećaj -4°
broj sunčanih sati
0 h
UV indeks
nizak
0
low
Udari vetra
13 m/s
VetarRadar
Skijalište
zatvoreno
Nadmorska visina
1290 - 1830 m
Visina snega
0 cm (dolina), 0 cm (planina)
Stanje ski-staza
zatvoreno
Broj liftova koji rade
0 od 21
Mogućnost spuštanja?
nije moguće
Staze
0 km
Visina svežeg snega
2-5 cm
Poslednji sneg
pre 4 dana
Skijalište
zatvoreno
Nadmorska visina
1220 - 1830 m
Visina snega
0 cm (dolina), 0 cm (planina)
Stanje ski-staza
zatvoreno
Broj liftova koji rade
0 od 14
Mogućnost spuštanja?
nije moguće
Staze
0 km
Visina svežeg snega
2-5 cm
Poslednji sneg
pre 4 dana
Skijalište
zatvoreno
Nadmorska visina
1350 - 1730 m
Visina snega
0 cm (dolina), 0 cm (planina)
Stanje ski-staza
zatvoreno
Broj liftova koji rade
0 od 8
Mogućnost spuštanja?
nije moguće
Staze
0 km
Visina svežeg snega
2-5 cm
Poslednji sneg
pre 4 dana
Skijalište
zatvoreno
Nadmorska visina
1160 - 1820 m
Visina snega
0 cm (dolina), 0 cm (planina)
Stanje ski-staza
zatvoreno
Broj liftova koji rade
0 od 18
Mogućnost spuštanja?
nije moguće
Staze
0 km
Visina svežeg snega
5-10 cm
Poslednji sneg
pre 4 dana
Boravak na planinama
Podaci o planinskim i skijaškim uslovima
Zimski ukrasi
Kako dolazi do formiranja inja?
Kada će padati sneg?
Izazovi u prognoziranju snega
JavaScript is required to view this page.